Voorbereidingen

Nou het is bijna die tijd. Slechts 1 week tot we zullen vertrekken naar Fukuoka Japan!

Het eerste deel van onze vlucht zal 10 uur en 45 minuten duren, dat is de langste tijd die ik ooit heb gevlogen, dus dat zal ‘ leuk ‘ worden. Na de eerste vlucht heb ik een 4 uur overstap en dan nog een vlucht van 2 uur.
Over het algemeen niet het ergste van wat ik gehoord heb van anderen.
Ik zorg dat ik genoeg vermaak voor mezelf meeneem tijdens de vlucht voor wanneer ik niet slaap. Want dat ga ik wel proberen, zo veel mogelijk slapen op mijn 11 uur durende vlucht.

Zodra we aankomen zijn en door de douane en wat niet heen zijn, nemen we de kuko lijn naar het international center, waar we de komende 5 maanden zullen wonen. Na wat onderzoek gedaan te hebben, zal ik dan ook meteen een IC-kaart nemen op het station. Het is net een OV-chipkaart die werkt op alle vervoersmiddelen in de stad. Helaas alleen geen studentenkorting :’)

Nadat we aankomen bij het international center wil ik nog even terug naar Hakata station om de pocket wifi die ik besteld heb op te halen, wat te eten, en daarna lekker van onze jetlag genieten.

About the author

Momenteel studeer ik aan de Hogeschool van Amsterdam, hier doe ik ICT met name, Software & Game Development.
Dit semester ga ik stage lopen in Japan, en in de tussen tijd blog ik alles wat hier in mijn leven gebeurt!

Comments

  1. wij hebben alle twee niet goed geslapen ik heb het idee dat wij het nog spannender vinden dan jij, ik ga nu toch maar nog proberen om een slaapje te doen anders val ik morgenmiddag op Schiphol om van de slaap

  2. zijn jullie al een beetje geacclimatiseerd? de koffers uitgepakt en alles al opgeruimd. lekker geslapen en de omgeving al verkend.
    dat is wel veel wat ik allemaal opnoem.
    maar we zijn wel nieuwsgierig hoe het daar is en of jullie kamer jullie bevalt en ook jullie medebewoners.
    Wat een vragen maar ja je weet hoe ik ben, wacht het in spanning af.
    Veel liefs xxxx oma Els

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.